Over Waarneming.net

Waarneming.net is een initiatief van twee artsen. De site is in 2020 opgericht vanuit de wens om de administratie van waarnemende huisartsen makkelijker te maken.
De dienst is opgericht door Bas Moorthaemer, huisarts in de regio Den Bosch en Julian Machiels, AIOS medische microbiologie. Het streven is om alle (waarnemende) huisartsen op dit platform te verenigen en te helpen de administratie veel makkelijker en sneller te maken. Wij vinden dat werken waar we voor opgeleid zijn het allerleukste is, maar daar hoort de administratie helaas bij. Daarom zijn we constant op zoek naar manieren om minder tijd bezig te zijn met administratie en het efficiënter in te richten. Met dat in het achterhoofd hebben we deze site opgericht, en zijn we steeds bezig de site efficiënter te maken, zodat de administratie nog minder tijd kost!
Omdat wij de site helemaal gemaakt hebben voor jou als huisarts, zijn we erg benieuwd naar je mening. Als je iets mist, of een voorstel hebt hoe we iets nog beter kunnen maken, neem dan contact met ons op.

Waarneming.net BV
In den Boerenmouw 20
5211NG 's-Hertogenbosch
Tel: 085-7857034
KVK 83596488
BTW NL862929520b01

Voorwaarden Privacy Contact